hangoutt wif family :)

*err , knp muka aku nampak chubby gilee ney ?*


heyy ! semalam kan . aku kua dgn family aku .
pegy Pacific tawu . WHEE~
maen bowling :)
ingatkan tadea masa dah na g kua perabih duit ney .
rupenye maseh ade lagi mase yg terselit utk aku bersuka ria .
hehehe .

aku ingat na g beli suar jeans baru and beli baju utk mak chaq aku .
tapi ,
tetibe je abang abang aku masok tempat org main bowling .
aku ckp bile na g beli suar ney ?
abg aku ckp ,
kedai ta manyak bukakk , so besok lha  kite beli .
hmm , aku pon okee jewp .
padahal dlm haty menanah ><

ramai gile org main bowling semalam .
kami kena tunggu turn amek port .
aku dah ckp kat abang aku , aku tanak main .
sbb ta rety derr =.=
tapi dea amek jugak kasut kat aku .
grr !
TERpaksa lha main .
bola deret masok longkang .
menci siott !
maluu weyh .
banyak pakwa handsome dok usya kod .
*eh , bajed jaa*
HAHA XD

game fes tuh , mmg gameble lha .
macam tahik je main .
tapi , tapi , tapi , game second tuh aku dah dapat kontrol ouh .
bangge kejap*
ngee ^^

so , konklusinya bowlingg mmg best lha wokk .
before neyh main bowling dlm game ja .
mau ta menang selalu .
HAHA

*kasut saiz 5 :P


snap dulu sebelom baling bola masok masok :PP

2 orang puji Pinky Cun :3:

fathiahRAIHANA said...

rindu tyme men boling ngan mmber2 sblum spm ^^

a z m e e r a r o s l a n said...

yeke ? hee . ney pes tyme main tao . sumpahh bestt walaupun bola asyik masok longkang ja . ahaha . nanty jom lha g main sama sama :)