SAYA TAK SALAH . DIA YANG SALAH ! BETOL !

sekarang semuanya dah tak macam dulu . tekanan gila . this is my teribble school holidays ! grrr -,-

susah nak explain hal sebenar kat DEA . sebab DEA tanak dengar pon . bila cuba ajak berbincang , suka main main . seolah-olah tanak dengar . 

so , let me explain here . harap DEA baca . 

semua neyh tak kan jady kalau aku ta dijadikan orang tengah dalam hubungan hampa . aku ta pernah offerkan diri untuk jady orang tengah pon dalam hubungan hampa . yaaa , hang memang ta pernah nak share problem dengan aku . tapi BF hang selalu cary aku untuk tolong pulihkan hubungan hampa .
serius , aku bukan tanak tolong , tapi aku takod benda macam ney  jady . dan yaaa , at last benda ney jady jugakkk :( bila benda macam neyh berlaku , aku yang jady mangsa . MANGSA  KEADAAN . ingat best ke jady mangsa keadaan mcm neyh ? TAK , OKAY !
aku expect hang tao pasal ney , tapi hang saja buad buad tatao kan ? then gelak gelak , senyum senyum . weyhh , senyuman hang palsu lha ! aku tao dalam haty hang mesty hancur lebur kan . yelhaaa , mesty hang tak sangka kan . kalau aku kat tempat hang pon aku bole rasa lha . kita sama sama perempuan . tapi hang tak kan rasa lagi macam sekarang kalau hang nak dengar penjelasan dari mulut aku dan bukti bukti yang aku ada
tolong lha bagi aku peluang untuk jelaskan semua . aku tak sanggup kalau kite berterusan macam neyh . ney semua salah BF hang . dea punca segalanya . aku tatao ape salah aku kat dea sampai dea sanggup buad hubungan kita mcm neyh . tyme dea susaa , dea cary aku . mintak tolong aku . bagai habis madu sepah dibuang .
kita dah lama kawan kan . aku rasa hang lagi kenal aku dari BF hang :') 
okay lha . hang buad lha kesimpulan sendiri . kalau nak dengar explanation dari aku , just let me know and aku akan cerita hal sebenar . aku tunggu hang untuk dengar penjelasan dari aku .

2 orang puji Pinky Cun :3:

akoo said...

smoge keadaan pulih spt bese k..=)

A Z M E E R A said...

thanks sis . its oredi became like usuall :D