selamat hari merdeka raya weyhh :P



heyy fellow and assalamualaikum .

15/9/2011 
jamuan hari raya dah sambutan hari kemerdekaan ke 54

best ke hari tuh ? aku tak rasa pape pon . serius . apa orang lain rasa , aku taktau . tapi neyh yang aku rasa .
memula tuh memang eksaited gegila lha kan . membe yang tanak datang on that day pon , aku paksa datang jugak . konun-2 nak buad kenangan lha kan . maklum lha , tahun neyh last nak bergelar pelajar sekolah menengah . next year taktau still belajar lagi or dah timang anak . KAH KAH KAH

pagi tuh masa datang sekolah , mata dah bersinar . warna warni sekolah aku . ada yang berpakaian sari , cheong sam . yang berbaju kurung moden ikut badan pon tanak kalah . lelaki bersampin handsome sekali . kesian pada lelaki yang berbaju melayu tetapi berseluar sekolah . adehh . --'

rasa sangat bosan bila TERPAKSA duduk dekat dewan dengar diorang yang terlibat membebel kat atas stage . membe aku sorang-2 beransur pergi dari dewan . konunnya pergi toilet repair tudung . padahal . nun di dalam kelas mereka beradu . huh . useless . tapi akhirnya mereka kembali duduk di dewan lepas tentera cikgu terpekik terlolong dari tingkat bawah suruh ke dewan . haha . sadis .

panjang cerita . gambar pun banyak . next entry je lha kay . *tu pun kalau rajin XD

apa yang penting kerjasama takbest langsung kemarin ><'

3 orang puji Pinky Cun :3:

ndzrhaihsn said...

baru la semangat nak baca blog hg, last2 update sikit mcm tahi cicak.

A Z M E E R A said...

hahahha XD malas doh nak hapdet. panjang sangat cerita . boleh buad komik kod . haha XD

ndzrhaihsn said...

malas malas :P