“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

hi,

saja jeh nak cuba nasib dengan GA NisaKay yang suka gegiler menaip neyh :) and memandangkan present-2 yang ditawarkan pun belambak and dah berjaya buat mata aku buntang depan lappy bila tengok so apa yang mampu aku buat adalah, join GA neyh.

senarai hadiah yang harus dimiliki ialah....
jeng jeng jeng
saja buat gabra sikit...

-
-
-

banyak gegila hadiah dea kan. banyak kann? kannn? 0kayy. memeyyy banyak ahh. 88 okay. bila hadiah banyak, penyertaan apatah lagi kann? so, kalau nasib aku baik, aku mungkin salah seorang dari pemilik hadiah diatas, *choih, jgn nak mengharap sangatlah kan -.-* 

ingat sesenang jeh ke nak dapat hadiah bagai neyh? ada syarat okay. meyh kita usyar rapat-2 step yang perlu kita tempuhi untuk kita rebut hadiah terbaik tuh :)

1step ::
tajuk entry kite mesty lha “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2step ::

copy banner :)

3&4 step ::
letak semua link sponsor di entry dan bloglist anda and like fanpage mereka.



















































































































  • cik bulat


  • 5step ::
    promote habis habisan entry GA neyh, sebab Top Refferal juga ada hadiah yang menanti :)

    6step :: tekan button like and tweet di  entry Nisa Kay 

    7 step :: like fan page Saya Suka Menaip

    8step :: must follow all the step okay baby :)

    due date foe this GA is : 6 Disember until 30 Disember 2011 .
    *dan tarikh akan dipercepatkan memandangkan ramai dah penyertaan :')


    so, kalau ada yang nak join tuh, tunggu apa lagi? hurry up babe !

    okaylah, got to go now, kite nak pegy like sponsor punya page kejap. hewhewhew, see you then :')

    WISH ME LUCK OKAY :')

    lotoflove :
    ameera.rose.


    4 orang puji Pinky Cun :3:

    yana lyana said...

    Good luck, awak!
    :)

    zielah's blog here..!! said...

    eh kamu menangla..tahniah ea..
    komen my entry first..

    Ajeyy Rawk said...

    Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

    Ajeyy Rawk

    Cik Bunny said...

    singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html