kad pengenalan diri HILANG !


hi, i/c aku hilang.
korang ada jumpa tak?
mana tahu kot kot terselit dicelah-celah korang.
cer try check tengok.

k. aku stress sekarang.
kalau setakat nak pegi buat i/c baru tu
aku takde hal sangat.
yang jadi masalah besar sekarang ni
bila 

aku kena pegi balai polis 
untuk buat police report.

uwaaaa.
aku takut.
takut dengan polis.
takut kena soal siasat.

dah tuh kena buat karangan pulak
abah aku cakap.
lepas tuh baru boleh buat i/c baru.

aku takut.
takut kena marah.
kena marah dengan polis tuh.
sebab 
i/c aku hilang lama dah.

abah cakap esok p buat police report.
kalau tak buat,
aku tak boleh p mana mana langsung.

abah suka gertak aku,
ugut aku dah jadi hobi beliau.
k. aku tambah stress.

taktau apa akan jadi esok :/

doakan semuanya selamat.
kalau police report dah setel, terus ke Ipoh.
untuk daftar i/c baru kat sana.
sebab kat sana ada 'orang dalam'
senang cita.

k aku nak tido skrg.
babai =']

2 orang puji Pinky Cun :3:

Rizq Herinza Syadza said...

all the best. buat cepat cepat tau. nanti kena tangkap pulak sebab takde IC haha

HeNRieTTa JoSe said...

Salam perkenalan....xde hal...mmg kena buat karangan bahasa melayu kat incik polis....tapi xpe...buat jew karangan macam paper bm utk spm...hehehe...