sesi luahan perasaan :')

teringin nak rasa hidup macam depa depa tuh . ade couple . hidup pon mesty happy happy je kalau ada orang boleh teman kite bile kita sedih . ade orang teman kite bile kite gembira . ada orang nak share susah dan senang . ada orang nak manja manja . ada orang na gedik gedik . ada orang na jaga kite (selain makbapak) and so on lha 

hmm , dah lama ta rasa semua tuh . dah lama ta sebut panggilan 'B' . dah lama ta maen pujuk pujuk . majok majok . rindu rindu . sayang sayang . pffffttt~ dapat ke aku rasa lagi semua tuhh ? 

serious aku jealous giler tengok membe membe aku dok sebok texting dengan dorang punya cinta haty . tapi aku ? maseh sendiri . :(  oh God , bila kau akan berikan aku seseorang yang bole menyerikan hari hari ku ini ? Diam .
terasa sangat sunyi . 

bukan tak ade orang nak try masuk line , tapi aku neyh jeh yang ta bole terima . mula mula okay . tapi dua tiga hari lepas tuh aku ta rase pape pon . macam mana nak teruskan ? hmmm . nak jugak rase disayangi macam dulu dulu tuh . tapi . yelha kan . barang yang lepas ta usah di kenang *ayat sepah XD

something that i wanna tell you is I NEED SOMEBODY TO LOVE <3

from incik google
from incik google

sekarang aku cepat touching . selalu sangat TERbaca blog yang cintan cintun . perasaan cemburu pon mula menular lha :') err , but hari neyh aku habeskan waktu yang bersisa dengan membaca blog sorang kakak neyh yg kehilangan boyfie terchenta beberapa bulan yang lalu . dari penceritaannya , nampak dea sperti maesh dalam keadaan tekanan . ape pon . sabar okay sis Adila :') semoga roh nya di tempatkan bersama golongan orang yang beriman :')


p/s :: mama balik cepat tao ! jenuh mira kena masak sorang sorang kat sini . wuarghh m rugi tak ikut mama ><' grrr =.=

4 orang puji Pinky Cun :3:

Wany ♥♥ said...

Ok.. siyez sedey saya baca post sis adila tuhh.

A Z M E E R A said...

yeahh . my tears also cannot stop when i read her entry :'(

Asrul "iLham" Sany said...

cari le somebody to love tu

;D

ida adila said...

disayangi dan rasa na menyangi, mesti ada dlm setiap diri stiap org...
da sampai masa nt, jmpalah adek dgn cinta hty yg sbnar..k?

p/s: hope so dia tenang dan ditempatkan dikalangan org2 beriman...AMIN~
thnx dek...