SAYA SUKA DIA :/

♥ Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdegup kencang. Tapi di hadapan orang yang kita suka, hati kita akan gembira.

♥ Di hadapan orang yang kita cinta, musim sentiasa berbunga-bunga. Di depan orang yang kita suka, musim itu cuma berangin sahaja.
Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta, kita akan kaku. Tapi jika kita melihat ke dalam mata orang yang kita suka, kita akan tersenyum.

♥ Di depan orang yang kita cinta, kita menjad imalu. Di depan orang yg kita suka, kita akan tunjukkan imej yang sebenar.

♥ Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk berkata-kata. Di depan orang yang kita suka, kita akan bebas berkata apa saja.

♥ Kita tidak akan merenung mata orang yang kita cinta. Tapi kita akan selalu merenung mata orang yang kita suka.

♥ Bila orang yang kita cinta menangis, kita akan turut jua menangis. Bila orang yang kita suka menangis, kita akan cuba untuk membuat dia gembira.

♥ Perasaan cinta bermula dari kata. Perasaan suka bermula dari telinga.
Jadi, jikalau kita berhenti menyukai seseorang yang kita suka umpama kita membuang telinga kita. Tapi jika cuba menutup mata cinta berubah menjadi airmata. Setiap orang yang hidup akan mengalami ini dalam hidup mereka.

Jadi, fikir2 kan lah. adakah pasangan korg tu, korg suka atau cinta?


feeling aku dekat Mr F just SUKA jaaa T________T ohh , #watthafakk .

eyh , feeling korang pulak cemana ??

 love , ameera  

2 orang puji Pinky Cun :3:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Asrul "iLham" Sany said...

berusahalah!

:D