contest BFF FOREVER



contest second from miss tasya .
thanks babe for inviting me :)

gambar yang di pertaruahkan ialah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

cerita about gambar neyh adalah , DEA iaitu (Hartini Azmi) adalah seorang yang sangat kejam di mana dea telah memaksa saya secara terus untuk join Kelab Bola Jaring sekolah . for your information , saya tak pandai langsung main bola jaring ohh , tapi dea paksa jugak . dea tulis jugak nama sy untuk bola jaring . and hari anugerah cemerlang hari tuh saya dapat sijil penghargaan sebab join bola jaring . tapi dea plak ta dapatt . perghh , kesiann takk ? T.T

dulu masa darjah 6 saya turut di paksa main . tapi saya dengan tegas gtahu dea yang saya nak jady reserve sajaa . guess what ? saya langsung tak pegang bola ape lagi sentuh . haha . serius . tapi team kami dapat johan . and saya buta-2 je dapat medal . kahkahkah XD . jealous tak ? :D

byk lagi kenangan kami bersama . kalau nak type sampai esok pon tak habes . neyh antara cerita aku dengan Dea . my BFF :')


let check it out babe ^^.

kbaiii . kalau ade rezeki boleh dapatkan contact lens tuh . teringin gakk nakk pakaiiiii . kihkihkih :D

tagged
*demox lulu
*nadiey ivans
*amani Boo
*adek mieya
*semua yg nak join , dialu-2 kan . hehe .

its done Miss Tasya :)
rezeki saya terletak di tangan anda ^^,

sekiannnnn......




9 orang puji Pinky Cun :3:

Anonymous said...

miss u

A Z M E E R A said...

anonymous : miss you toooo :)

Anonymous said...

miss u three :)

A Z M E E R A said...

who are you babe ? #anonymous ? did i know you ?

Anonymous said...

hmmm..maybe . .

A Z M E E R A said...

okay . done . i think i know who you are X)
dah lama ke buad kerje macam neyh bhaii ?

Anonymous said...

keje ape . .? ? ~

Anonymous said...

keje bodoh ahh -..-

Anonymous said...

ok